Verbouwing winkel

De nieuwe gevel en het aardige het logo in de stoep nodigen uit om naar binnen te komen. Mooie plantenbakken aan de deur en binnen staan overal prachtige bloemstukken en planten, allemaal cadeau gekregen bij de opening. ,,En niet alleen mooie bloemen, ook andere cadeau's, taarten, mooie decoratieve koeien en noem maar op. Het is echt overweldigend, we zijn er nog steeds een beetje beduusd van."

Veel klanten namen even een kijkje tijdens de opening. ,,Het was wel eens beetje hectisch, we waren met 12 mensen aan het werk maar alles liep goed. De kinderen kregen allemaal een blauwe ballon en die werden zaterdagmiddag opgelaten, dat was een mooi moment."Ook na het weekend is het een komen en gaan van klanten. Iedereen verbaast zich over de nieuwe, modern ingerichte ruimte en de prachtige grote toonbank met een uitgebreid assortiment aan producten. De koelcel en de kassa's zijn nieuw. De toonbank doet zijn naam eer aan, er kunnen nu veel meer producten en kant en klare gerechten worden getoond. De vleeswaren liggen gerangschikt en het werkblad is mooi verscholen achter een wandje. Er is een steamer geplaatst, ook handig voor als er klanten zijn die een warme hap willen bestellen.

Nieuw is het assortiment rauwkost wat zeker bij de barbecueliefhebbers in de smaak zal vallen. Verder zijn er diverse kaassoorten, wraps en gevulde stokbroodjes. Boeve staat bekend om de verzorging van de vele buffetten en barbecues bij verenigingen, bedrijven en families. Dus er breekt weer een drukke tijd aan. ,,Dat zeker", beaamt Gerbrand Boeve. ,,We hebben Corine in de winkel en zouden er nog wel iemand bij kunnen gebruiken. Ik moet vaak achter aan het werk om worst te maken en dan is het handig als we er iemand -parttime- bij hebben. Reacties op deze oproep zijn dan ook hartelijk welkom".Geertje Boeve: ,,Onze jongens helpen allemaal mee, ze weten precies wat ze moeten doen.

Op vrijdag- en zaterdagavond zijn we met z'n allen gewoon altijd ontzettend druk. Zonder hun hulp zouden we al die bestellingen niet eens klaar krijgen." En zo ging het ook toen Gerbrand zelf nog klein was, ook hij en z'n broers hielpen al jong mee bij vader Oalt Boeve. Bel Slagerij Boeve op 0577-401359. Door Geurtje van den Hoek-Vermeer.