Openbedrijvendag 2017

9 september was er weer de openbedrijvendag in Uddel. Het begon een beetje regenachtig maar al gauw kwam het zonnetje door. Het werd een drukte van belang in Uddel. 2 bussen vervoerden de mensen van bedrijf naar bedrijf. Ook bij Slagerij Boeve was van alles te zien en te doen en te proeven..

Er werd volop gesprongen in  het "gehaktbal" springkussen. De kinderen konden ook worsthappen en raden welke worst het was. Daarna een leuk prijsje grabbelen. Er werden telkens demo's gegeven van het worstmaken. Sommige wilden het zelf ook eens proberen. Zelfs de wethouder kreeg het voor elkaar er een mooie worst uit te draaien. 

Er waren 4 soorten rookworst gemaakt elk met een verschillend kleur touwtje geknoopt. Iedereen kon proeven welke van de 4 ze het lekkerst vonden. De rookworst met het rode touw sprong eruit, en zal ook in ons assortiment komen. 

Iedereen maakte gebruik van de scherpe aanbiedingen en smulde van het heerlijke broodje beenham. We kijken terug op een gezellige, druk bezochte openbedrijvendag.