2 keer goud voor Slagerij Boeve

Voor de 44 ste keer werd in Arnhem weer de nationale slagersvakwedstrijd Arnhemse Rookworststad georganiseerd.

Alle ambachtelijke slagers werden in de gelegenheid gesteld het komende rookworstseizoen zeer goed voorbereid van start te gaan.

Ook wij ( Slagerij Boeve ) leek het  goed om ons hiervoor in te laten schrijven.

Juist omdat we vorig jaar een nieuwe rookkast gekocht hadden, en hier eerst even mee moesten ‘stoeien’.

Maar nu hebben we het goed onder knie en durfden we het wel aan om onze fijne en grove rookworst naar Arnhem te brengen.

Heel spannend allemaal…. Maar toen we de rookkast open deden, waren we er al bijna van overtuigd dat het wel goed moest komen.

Alleen de geur al. Ze roken zoo lekker en de smaak was fantastisch ! En met het volste vertrouwen gingen onze rookworsten op Arnhem aan.

En het resultaat mag er zijn. Maar liefst 250 inzendingen waren er.

Een paar dagen later kregen we per post al bericht dat we in de prijzen vielen. En op zaterdag 13 oktober werden we uitgenodigd voor een diner in het van der Valk Hotel in Duiven.

Met een beetje kriebels in de buik gingen we er naar toe. Daar werd onze grove rookworst bekroond met GOUD  en onze fijne rookworst bekroond met GOUD MET STER .

We gingen met twee bekers naar huis.

Supertrots zijn we allemaal. En dat willen we met onze klanten vieren.

Vrijdag en zaterdag 19 en 20 oktober kunt u onze gouden worsten komen proeven, De gouden loper ligt voor u uit. En de tweede rookworst is voor de halve prijs.

Van harte welkom in onze winkel aan de Elspeterweg 38 in Uddel