2 keer GOUD voor Slagerij Boeve

ARNHEM – Slagers/worstmakers Gerbrand en Frank Boeve zijn op 14 oktober 2023 tijdens de nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2023 in de prijzen gevallen. De Fijne/grove Rookworst van Slagerij Boeve zijn tijdens de keuring bekroond met GOUD en GOUD met ster 

 

De keuring

Jaarlijks worden vele honderden rookworsten gekeurd door vakkundige juryleden afkomstig uit diverse disciplines in de slagersbranche, zoals slagers, slagerijdocenten en specerijenkeurmeesters. Zij controleren o.a. op kleur, geur, smaak en uiterlijk, op zoek naar die ene rookworst zonder ‘imperfecties’.

De bekroonde rookworsten zijn met hoge scores beloond, waardoor Slagerij Boeve 2 keer een beker voor GOUD (Ster) mocht ontvangen.

Hoogste waardering

De organisatie van Arnhem Rookworststad organiseerde de nationale vakwedstrijd voor de 49e keer en geniet een groeiende populariteit bij slagers in geheel Nederland. Een kampioenschap vanuit deze nationale vakwedstrijd ontvangt aanzien in de slagersbranche en bij de consument. Wanneer je door deze keuring komt mag je met recht zeggen dat je een zeer hoge kwaliteit rookworst maakt. Omdat wij zulke mooie prijzen hebben gewonnen willen wij dit graag met onze klanten delen. Let op de acties in aankomende weken!